מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/08/2001 | 17:06 | מאת: נינה

סבתי הגיע לאורטופד בעקבות אי יכולת תזוזה באחת מרגליה (כאבי תופת). הרופא, על סמך צילומים חצי שנה לפני, קבע שהיא סובלת מדלקת קשה ברגל ונתן לה כמות נכבדה של אנטיביוטיקה וכדורים נוגדי כאב. כשהמצב לא השתפר כעבור מספר שבועות, לקחנו אותה שוב לחדר מיון ומצילום שנעשה שם התברר שהיא פשוט מסתובבת עם ירך שבורה משך כל הזמן הזה. האם יש כאן עילה לתביעה ואיך פותחים בהליכים מעין אלה?

09/08/2001 | 23:14 | מאת:

נינה שלום, אם התיאור שלך מדויק הרי שלכאור יש פגם בטיפול הרפואי. מוצע כי תתייעצי עם עו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית ויבקש לצלם את התיק הרפואי.