קשר השתיקה - חוות דעת בתיקי רשלנות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/08/2001 | 23:24 | מאת: אלמוני

לאור סירובם העקרוני של רופאים רבים לטפל בעריכת חוות דעת בעניין רשלנויות רפואיות, נוצר קשר בין מס' עורכי דין העוסקים בתחום זה על מנת לנסות ולערוך רשימת מומחים רפואיים שאינם קשורים בקשר השתיקה ואשר מוכנים מבחינה עקרונית (כמובן אם קיים בסיס לכך ואכן קיימת רשלנות רפואית) לתת חוות דעת בתיקים מסוג זה. במידה ויש עורכי דין המעונינים לקבל עותק מרשימה זו ו/או לתרום מנסיונם עם רופאים מומחים שאינם קשורים כאמור בקשר השתיקה הנ"ל, נא להשאיר תגובה מתאימה בפורום.

09/08/2001 | 23:05 | מאת:

אלמוני שלום, כמי שעוסק בתחום באופן אינטנסיבי איני מכיר את התופעה עליה הצבעת, הניסיון מלמד כי המצב הוא הפוך כלומר יש הפרייה הדדית של שמות רופאים המוכנים לתת חוות דעת. אשמח מכל מקום לעיין ברשימה שהזכרת.

05/09/2001 | 13:30 | מאת: ה.י.

לעו"ד דייויס. אמנם יש רופאים המוכנים לתת חוות דעת במקרים של תביעות. אך מי יכול, איך אפשר להבטיח שחוות אלה מהימנות? אני כבר נכוויתי פעם עם תלונה למערכת, מערכת אחרת. ומה נעניתי? לאחר מכתבים שונים שנעשית בדיקה: "הכל התנהל כהלכה". נו, לך תוכיח, תתווכח עם מערכת. ואני רק אזרח פשוט. ואכן יש לי סיבה חזקה מאד להתלונן, לתבוע רופאים ו/או מערכת בריאותית. אך לאחר הנסיון הקודם שהיה לי (עם מערכת אחרת), אני עדיין מהסס מאד. תודה.

11/08/2001 | 01:34 | מאת: גילי

לאיזה מייל ניתן ליצור איתך קשר?

02/09/2001 | 00:45 | מאת: יוסי

אודה לך עם תשלח לי רשימה זו לצורך תביעה עתידית