חוסר מקצועיות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/08/2001 | 08:18 | מאת: דרור

בעקבות סדרת בדיקות דם מקיפות נגרם לי מטומה רצינית ביד ועקב כך יש לי מגבלת תנועה ביישור הזרוע (170מעלות). האם יש עילה לתביעת רשלנות רפואית מקצועית ( יש לציין שבעת לקיחת הדם לאחר מבחנה שמינית האחות "סחטה" שני מבחנות אחרונות ע"י לחיצה על וריד היד להמרצת הדם ללקיחת דם נוסף ולא ניסתה לקחת דם מוריד אחר).

09/08/2001 | 23:00 | מאת:

דרור שלום לא כל תקלה רפואית מצדיקה תביעה לרשלנות רפואית. לפרטים מתי מתגבשת עילה ברשלנות רפןאית ר' המדריך לנפגע ברשלנות באתר www.med-law.co.il