התקף לב שלא היה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

01/08/2001 | 19:41 | מאת: גלי

בעלי (43) קבל תשובה כתובה ממפוי לב המודיעה על אוטם בשריר הלב. אחרי 3 ימים הסתבר שהתשובה היתה של אדם אחר. מיותר לציין את עוגמת הנפש בשלושה ימים השחורים בחיי (למרות או גם שעברתי באותו חודש ניתוח עם אבחנה לא נחמדה בלשון המעטה). האם יש מקום לתביעה או שחבל על אנרגיה שלילית? תודה

01/08/2001 | 23:11 | מאת: adi

גלי חמודה, טעיות יכולות לקרות. זה מצער מאוד, אבל זה קורה. עדי

09/08/2001 | 01:51 | מאת: אבי פלדמן

עדיין יש החושבים שמדובר בפורום צא"ט

02/08/2001 | 21:56 | מאת:

גלי שלום, הגדרת את זה יפה חבל על אנרגיה שלילית. התועלת שתצמח מהגשת תביעה אינה שקולה כנגד העלות, הציפיות ועגמת הנפש שיגרמו במהלכה, למרות הרשלנות ועגמת הנפש שנגרמה.

11/08/2001 | 11:57 | מאת: חכם לאחר מעשה

תשמחו שזה לא הפוך וכפי שהבנת לבד חבל על כל רגע של התעסקות עם אנרגיה שלילית בחירה של ויתור היא קפיצת מדרגה החיים כהזדמנות ללהתפתח גם ממצבים שלילים בצלחה