יחסם המזלזל של הרופאים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/07/2001 | 03:20 | מאת: ע.י.

לצערי היום הרופאים לא מתמקדים בתלונותיו של הפציינט, הרופאים נוטים לשייך תלונות של חולים לבעיות נפשיות ,אני לפעמים חושב , אלו אותו רופא היה חווה את אותם התחושות אולי אז הוא היה מבין ,אך לצערי הרופאים כל כך מזלזלים ואתה יכול למצוא את עצמך מספר לרופא שכואב לך איזור מסויים והוא שולח אותך לפסיכיאטר ,חבל חבל שכך הרופאים במדינתנו מתנהגים כך לחולים

31/07/2001 | 22:11 | מאת: ב

לצערי אתה מאוד צודק יש לפנות למשרד הבריאות ולצוות שמטפל ברשלנות רפואית , הנושא מאוד דחוף היות ובמידה ולא תהיה התיחסות הרפואה תדרדר

01/08/2001 | 00:55 | מאת: ע.י.

אני חשבתי רבות על הנושא וכיצד מיישמים אותו האם נוכל לפעול בנושא כאוב זה בהקדם ?