שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/08/2000 | 06:52 | מאת: 100

פניתי לרופא שיניים למטרת סתימה והוא עשה לי עקירת שורש וכתר וכל הבלגן.. גיליתי זאת כשרצה לעשות לי ג"כ ככה בשן השניה וכשהבעתי את דעתי לפי הצילום שאני חושב שאפשר לעשות סתימה הוא התרתח כמו מטורף ולא טיפל בי יותר... אני לא מבין ברפואת שיניים אבל ככה סתם הסתכלתי וראיתי רווח בין החור לשורש האם ניתן לתבוע על זה מה הסכום שיכול הוא לפצות בערך על כמה מדובר אם משתלם בכלל כל הבלגן והאם כדי לתבוע מספיק להביא את הצילום של השן השניה כהוכחה על כוונותיו... או של השן הראשונה ??? תודה מקרב לב על התיחסותכם

30/08/2000 | 06:57 | מאת: דר' גרינבאום משה

100 היקר. מהשאלה נראה לי שאין לך אמון ברופא השיניים שלך .אם ככה מדוע אתה ממשיך לקבל טיפול אצלו ? האם אתה בטיפול כדי לתבוע אותו על שחזור שנעשה בהנחיתך במקום טיפול אחר ? ועכשיו ברצינות -כדי להתלונן על טיפול לקוי עליך להיבדק ע"י רופא שיניים אחר שיקבע בחוות דעת כתובה וחתומה שאכן השחזור לקוי . אם יזדקק לצילומים שלך מהרופא הראשון יוכל לקבל ממנו אותם בדואר רשום ואם יזקק לצילום חדש יבצע אותו או יפנה אותך למכון רנטגן מתאים לביצועו . אם וכאשר יהיה בידך המסמך המאשר שבוצע אצלך שחזור רשלני ע"י רופאך תוכל לפנות : א)למשרד הבריאות לרופא השיניים המחוזי באזורך בתלונה. ב)אם הוא חבר בהסתדרות לרפואת שיניים (חלק גדול מרופאי השיניים איננו מאוגד כלל) לסניף הר"ש בו הוא חבר בתלונה ובמידת הצורך לבוררות בינך לבין רופאך . ג)לערכאות משפטיות לפי גודל התביעה . אני מאחל לך פתרון מהיר ויעיל של בעייתך .

30/08/2000 | 11:39 | מאת: 100

תודה על תשובתך אינני מטפל אצלו כלל יותר מאין אפשר למצוא רופא שיניים מהימן שלא יחפש לעשות רק נזקים כדי להרויח ? האם חייב הרופא שלי (לשעבר) לשלוח את הצילום או יכול הוא להתחמק באמתלאה שזרק אותו ??? והאם ניתן לשחזר טיפול שורש שלא היה צורךבו בלי צילום קודם ?? חושבני שבתשובותיך להנ"ל אבוא על סיפוקי מודה לך שוב מקרב לב 100.