שאלה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/07/2001 | 19:09 | מאת: דנה

נערכה שיחה טלפונית עם רופא בקופ"ח על מנת להתייעץ ולבוא לקבל טיפול, הרופא העליב אותי וסירב להמשיך לתת טיפול רפואי. שאלתי היא, האם אני יכולה לצטט את דבריו בתלונה? המקרה היה לפני מספר חודשים, בזמנו רשמתי את דבריו של הרופא, טרם הגשתי תלונה היות והייתי חולה תקופה ממושכת. היה מקרה נוסף עם אותו רופא במשרדו, שיחה מעליבה ודיאגנוזה שאינה עפ"י מקצועו, בנוסף הדברים נאמרו בעת שהפקידה נכנסה לחדר, הדבר גרם להשפלתי ופגיעה בפרטיותי באותו יום הרופא לא העביר את הכרטיס. האם אני יכולה להגיש תלונה ולנקוט ביום המדובר אף על פי שאינו מופיע ברישום? תודה מראש

12/07/2001 | 23:58 | מאת:

דנה שלום, חובת הרישום היא של הרופא, עליו לתעד את קיומןשל השיחות אם לא את תוכנן. נראה לי שאת רשאית להגיש את התלונה ובאשר להוכחת תוכן השיחות הרי שגירסתך תעמוד מול גירסת הרופא.