פוליו

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/09/2007 | 21:19 | מאת: יש

נפגעתי בפוליו בילדותי אך הבראתי. שנים לאחר מיכן החלו בעיות רפואיות אורטופדיות ואין ספק שהם תוצאה מאוחרת של המחלה, אך אין ברשותי מסמך המציין שחליתי בפוליו .בסיכום המחלה דאז צויין באישפוז חוסר כוח רגל שמאלי וחוסר כוח ניכר של שרירי הגוף התחתון השמאלי החזרים יותר חלשים מצד שמאלי מאם מסמך זה יכול להעיד על המחלה היום קשה להשיג מסמכים רפואיים היסטוריים

07/09/2007 | 22:25 | מאת: חיפאית

תנסי לברר בקופת החולים היכן התיק עם המסמכים מתקופת הילדות. הגיוני שיהיה ארכיון במקום כלשהו בכל קופת חולים.

14/09/2007 | 10:49 | מאת:

יש שלום ושנה טובה הדרך הטובה ביותר לברר את ההסטוריה הרפואית בנוסף לתיק בקופת חולים היא באמצעות עיון במסמכי הביטוח הלאומי. אם סבלת בילדותך מנכות מן הסתם הוגשה תביעה לנכות כללית במסגרת הביטוח הלאומי.