אגרת טלויזיה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

02/09/2007 | 11:32 | מאת: גליה

שלום, מכרתי את דירתי ואני גרה בדירה שכורה ומשתמשת בטלויזיה של בעלת הבית. רשות השידור שלחה לי אגרת טלויזיה עבור הדירה שכבר מכרתי. לא עזרו לי ההסברים והטענות שאין ברשותי טלויזיה. מה עושים במצב כזה?? האם אני צריכה לשלם אגרת טלויזיה למרות שאין ברשותי??? תודה

14/09/2007 | 10:24 | מאת:

גליה שלום החיוב בתשלום עבור אגרת הטליווזיה אינו קשור לבעלות בדירה אלא לבעלות בטלויזיה. אני מניח שברשות השידור יש טופס הצהרה למקרה בו את מציגה לפיו את מבקשת פטור מתשלום בהעדר מכשיר טלויזיה. נסי להשיגו.

06/01/2008 | 22:11 | מאת: משה

אני נשוי לאישה נכה ב- 100% . לאחרונה שלחו לי תביעה בסדר דין מקוצר בה תובעים אותי לשלם 4,500 ש"ח בגין אגרת טלוויזיה. 1. מה עלי לעשות? 2. מי זכאי לפטור מתשלום אגרת טלוויזיה?