פוליגרף ורפואה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/08/2007 | 11:18 | מאת: ברק

האם רופא משפחה או בעצם כל רופא שמתייחס לתחום יכול לבדוק אם בן אדם כשיר לעשות פוליגרף והאם הוא יכול לשלול חד משמעי את נושא הבדיקה לצורך העניין אם בן אדם סובל מ- דופק מהיר\לחלץ הדם גבוה נמוך\הזעת יתר וכ"ד אם כן לאיזה סוג של רופא צריך ללכת ?....האם רופא משפחה מספיק?...

29/08/2007 | 18:11 | מאת:

ברק שלום נושא קבילות מכשיר הפוליגרף שנוי במחלוקת מביחנת תקפותו המדעית והמשפטית. לפיכך כל חוות דעת של רופא לגבי יכולת אדם לעמוד בבדיקה או להכשל בה תהיה שנויה במחלוקת אף היא ולממילא לא ניתן יהיה להסתמך עליה.