טיפול כושל

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/08/2000 | 02:14 | מאת: איציק

עקב פריצת דיסק ולאחר טיפולים שונים שלא עלו יפה וכיוון שאני מסרב לעבור ניתוח האורטופד המליץ על זריקת אפדורל אושפזתי בבה"ח ושם הוחדר החומר המרדימה הסבירה לי שבמשך 24 שעות יטפטף 5 סיסי ולמחורת יעלו את המינון כמו כן היא הסבירה לי שיתכנו נימנומים ברגלים ושאני לא הדאג והיא תראה אותי רק לאחר 48 שעות כיוון שהיא לא תהיה למחורת אך היא תשאיר הנחיות לאחר שהועלתי למחלקה ולאחר מספר שעות הרגשתי שכל חלק התחתון משותק ביקשתי מן האחות שתבדוק עם הרופא התורן האם כך צריך להרגיש לאחר התיעצות טלפונית עם רופא מרדים הוחלט להוריד לי את המינון ל3- סיסי במשך כל הלילה אף אחד לא באה לבדוק כיצד אני מרגיש לפנות בוקר הרגשתי שאני רטוב לגמרי מבלי שהרגשתי הרטבתי בבוקר בחילופי המשמרות בין צוות האחיות מסרו לצוות המחליף על מצבי שאני כעת בסדר לאחר שהורידו לי את המינון כעסתי מאוד ושאלתי כיצד היא מוסרת שאני בסדר כשכל הלילה אף אחד לא בדק את מצבי ואני רטוב ואין לי שום תחושה ובבת אחת כל הצוות נזעק נותקתי מן המכשיר הורדתי בדחיפות לסיטי ורק לאחר יומים התחושות חזרו אלי לאחר שבוע של איזפוז שוחררתי לצערי לפני הטיפול רק רגל ימין היתה נרדמת מאז הטיפול אף רגל שמאל נרדמת העם היתה כאן רשלנות והאם הרגל השמאלית שנרדמת קשורה לטיפול הכושל שעברתי אודה לתשובתכם איציק

30/08/2000 | 22:24 | מאת:

איציק שלום, הנתונים שהצגת בשאלתך אינם מאפשרים אלא מתן תשובה חלקית ויש צורך בברור נוסף. ככלל המוסד הרפואי חייב לך הסבר כיצד קרה שנכנסת לטיפול בפגיעה עצבית ברגל ימין ויצאת מבית החולים עם חוסר תחושה בשתי הרגליים, לצורך תשובה לשאלתך יש להעתיק את הרשומה הרפואית ולהתייעץ עם מומחה בתחום האורטופדי או הנוירוכירורגי על לברר אם יש קשר סיבתי בין חוסר התחושה ברגליים והטיפול הרפואי, וכן ובעיקר לברר אם חוסר התחושה הוא זמני וחולף או לצמיתות שאז מדובר בנזק שראוי להגיש תביעה בגינו.

31/10/2000 | 03:54 | מאת: מיכל

איציק שלום, עברתי טיפול דומה . האם תוכל למסור באיזה בית חולים עברת את הטיפול ? מי הרופא המרדים שטיפל בך?