לא מרוצה מהתותבות של אימי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

25/07/2007 | 13:37 | מאת: אילנית

אימי אשה חולה מאוד חולה קארדיאלית, סכרתית, לאחר אירוע מוחי משותקת לכיסא גלגלים לפני מס' חודשים הבאתי אותה לטיפול שיניים במרפאות כללית סמייל לצורך תותבות אני מאוד לא מרוצה מהטיפול הן מבחינה אסטטית והם מבחינה פרקטית אימי מתקשה להרכיב אותם בפיה היא לא מסוגלת לאכול איתם וגם לשים אותם לשם יופי בלבד היא מתלוננת על כאבים חזקים אני הבחנתי שהם לא יושבים לה טוב בפה וקיים רווח ניכר בן החניכיים לתותבות ומיום שאימי קיבלה את השיניים הן מונחות להן בכוס. אני מודעת לעובדה שאנשים לאחר אירוע מוחי מתקשים בסגירת הפה בשל שיתוק של שרירי הלשון שוחחתי עם הרופא מס' פעמים והוא מרוצה מאוד מהתוצאה ולדבריו הבעיה היא אימי ולא השיניים ואין מה לעשות. נחנו לא עשירים ואני לא מסוגלת ללכת כיום לרופא אחר ולשלם את הסכום הנכבד שהוצאתי על שינייה של אימי מה כן שנראה לי שהדר' מנצל את מצבה הבריאותי של אימי לעבודה לא מוצלחת שלו מה עלי לעשות??????? תודה

26/07/2007 | 23:33 | מאת: דר' גורן צבי

שלום אילנית. לדעתי את צריכה לכתוב למחלקת תלונות הציבור של הכללית ע"מ שתינתן לך האפשרות להיבדק שוב ואם יש צורך אז גם לתקן את המעוות. את המכתב תשלחי עם העתק גם לרופא או הרופאה המחוזית באזור שאת גרה. במידה ותקבלי תשובות מתחמקות או שליליות, השלב הבא הוא ללכת חד פעמי למומחה בתחום אשר יתן ויכתוב את חוות דעתו, האם הפלטה הנוכחית היא תקינה ומתאימה לאימך. במידה והוא יפסוק שלא, אז את העתק תשלחי שוב לכללית, ובלשון לא מאיימת תצייני כי במידה ותישלל בידך האפשרות שאת מבקשת, את תפני להליכים משפטיים. בהצלחה.