ניתוח בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/07/2001 | 09:31 | מאת: מגדה

לכבוד עו"ד דיוויס, שמי מגדה ואני מחיפה. לפני שש שנים ב1995 עברתי ניתוח לכריתה מלאה של בלוטת הטריס. במהלך הניתוח נפגעו מיתרי הקול וכתוצאה מזה אני סובלת משיתוק חלקי במיתרי הקול וצרידות מתמדת. הדבר הזה גורם לי לסבל רב והרבה עוגמת נפש. השאלה שלי היא: האם אפשר להגדיר את המקרה כרשלנות רפואית ולהגיש תביעה נגד המנתח ואיזה סיכוי יש לי לקבל פיצויים? אני גם מבקשת להמליץ לי על עו"ד מאזור חיפה שמטפל בתביעות רפואיות. בתודה מראש, מגדה

07/07/2001 | 10:53 | מאת:

מגדה שלום קשה לתת תשובה לשאלתך ע"פ המידע המועט שמסרת. אני מציע לך לעיין במדריך לנפגע ברשלנות רפואית בכתובת www.med-law.co.il ואח"כ ליצור עימי קשר ואנחה אותך.