נפילה בבריכת שחיה-שאלה למומחה בתביעות רשלנות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/06/2007 | 12:14 | מאת: מירה

למנהל הפורום שלום רב, בני בן ה-14 החליק בבריכת שחיה כתוצאה ממחדל שלהם ושיניו הקבועות נשברו. כתוצאה מכך יש לפנינו תהליך ממושך, יקר וכואב של שיקום הפה. פנינו לחברת הביטוח של הבריכה שסוחבת את תשובתה כבר כשנה בתואנה של בדיקת הנושא. האם להגיש תביעה על רשלנות או נזיקין ולאיזה בית משפט ? האם אנו חייבים להיות מיוצגים ע"י עו"ד ? מה דעתך ? תודה על תשובתך בהקדם. מירה.

09/06/2007 | 21:01 | מאת:

מירה שלום עומדות בפניכם שתי עילות תביעה חילופיות. האחת חוזית, על פי פוליסת תאונות אישיות שבה מבוטח כל תלמיד 24 שעות ביממה, באמצעות חברת ביטוח כלל או ענבל בהתאם לשנת הפגיעה. בעניין זה עליכם לברר את זכויותיכם במזכירות בית הספר בו לומד הבן. השנייה, תביעת נזיקין. אותה ניתן להגיש לאחר שהנזק יתגבש. מוצע כי תתייעצו עם עו"ד בעניין זה.

09/06/2007 | 21:13 | מאת:

מירה שלום עומדות בפניכם שתי עילות תביעה חילופיות. האחת חוזית, על פי פוליסת תאונות אישיות שבה מבוטח כל תלמיד 24 שעות ביממה, באמצעות חברת ביטוח כלל או ענבל בהתאם לשנת הפגיעה. בעניין זה עליכם לברר את זכויותיכם במזכירות בית הספר בו לומד הבן. השנייה, תביעת נזיקין. אותה ניתן להגיש לאחר שהנזק יתגבש. מוצע כי תתייעצו עם עו"ד בעניין זה.

10/06/2007 | 08:48 | מאת: מירה

תודה על תשובתך, את הנושא עם חב' כלל סגרתי כבר. שאלתי - האם לתבוע את חברת הביטוח או את בעלי הבריכה ושהם יתבעו את הביטוח שלהם ? הגשתי מסמכים לחברת הביטוח והם נוקטים סחבת בנושא כבר שנה, ללא תגובה ענינית. תודה.

09/06/2007 | 21:13 | מאת:

מירה שלום עומדות בפניכם שתי עילות תביעה חילופיות. האחת חוזית, על פי פוליסת תאונות אישיות שבה מבוטח כל תלמיד 24 שעות ביממה, באמצעות חברת ביטוח כלל או ענבל בהתאם לשנת הפגיעה. בעניין זה עליכם לברר את זכויותיכם במזכירות בית הספר בו לומד הבן. השנייה, תביעת נזיקין. אותה ניתן להגיש לאחר שהנזק יתגבש. מוצע כי תתייעצו עם עו"ד בעניין זה.