אורטיריה פיגמנטוזה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/06/2007 | 18:24 | מאת: חוה

לעוד" דיוויס יונתן שלום רב, לפני תקופה כתבתי לך על בתי שחולה במחלת עור נדירה מאד קיבלתי דרך סיוע המשפטי עוד" מאד נחמדה . השאלה שלי אני ביקשתי לתבוע את הקופת החולים שתכיר במחלה של בתי שאלתי אם בית הדין לעבודה זה המקום המתאים לתביעה זו אני לא רוצה כסף אני רוצה שיכירו במחלה זו. בעבר במשך שנים קבילתי למשרד הבריאות וכמובן שהם ענו בשלילה.

09/06/2007 | 21:21 | מאת:

חוה שלום אינני זוכר את פנייתך. אנא שלחי אלי את פנייתך המקורית ואשתדל להשיב לך כמיטב יכולתי.