יעוץ.

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/06/2007 | 10:21 | מאת: ענת

כשהבת שלי היתה מאושפזת בבית חולים יצאתי לקנות לה פחית שתייה ובמסדרון היו ספסלים שהרגליים מהברזל שלהם היו בולטים .מיהרתי וניתקלתי בהם עם הבוהן.הבוהן נשבר וירדתי למיון.שם נאמר לי שלא עושים גבס לבוהן.השאלה היא האם יש לי עילה לתבוע את בית חולים?אחרי המקרה לא יכולתי לעבוד שבועיים בגלל שאני עובדת בקוסמטיקה ולא יכולתי לבוא בנעלי בית שנעלתי בגלל התחבושת האלסטית.

09/06/2007 | 21:19 | מאת:

ענת שלום יתכן שיש לך עילת תביעה אך העלות גבוהה מהתועלת שתצמח ממנה נסי לפנות להנהלת בית החולים בדרישה להחזר ההוצאות שנגרמו לך.