רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

28/05/2007 | 22:51 | מאת: הילה

שלום רב,אני שואלת שאלה בשביחל חברה שכרגע נימצאת במצב נפשי מדודכך ולא חושבת יותר מידי לכן אני שואלת בידיעתה היא אחת מהמטופלות בסיפור ההפריה במדיקל שהמבחנה היתה עם זרעים זרים והטיפול נכשל. מה לדעתך צריכה להיות תגובתה ואם אכן צריך להגיש תביעה כמו שידוע לך הטיפול הוא סבל רב כרוך בהמון ריצות העדריות מתח וכול הנלווה הרדמה כללית זריקות כול יום. : בתודה מראש הילה

04/06/2007 | 22:32 | מאת: דר' גורן צבי

שלום הילה. אני אומנם לא מהפורום הזה אך גם אני עוסק ברשלנות רפואית. ובכן האם לתבוע בגין רשלנות רפואית היא שאלה ערכית, כלומר האם חברתך מרגישה שנעשה לה עוול נפשי, פיזי וכלכלי. במידה והתשובה היא כן, אז אחרי שהיא תרגע, היא אמורה לאסוף את כל החומר הרפואי שבידה, וללכת להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית . בהצלחה. דר' גורן צבי - מומחה בכירוגיה אורטופדית, שנה ג' למשפטים.