נפילה מי המיטה לאחר ניתוח האם זה נחשב לרשלנות בית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

25/05/2007 | 10:32 | מאת: דני

אבא עבר ניתוח של עצב בקטף ניתוח קל לכאורה לאחר הניתוח יום אישפוז קיבל חום ולא שוחרר .בלילה הוא נפל מיהמיטה בבית חולים ושבר את הירך וכמובן קם את העצב בקטף שמו לו מסמר בירך היד לא מתפקדת האדם הפך לכלום. האם על הבית חולים היה לודא שהמיטה הייתה צריכה להיות סגורה.לפי דעתי הם אחרים על החולים.הם טוענים שאבי פתח את המיטה ללא רשותם דבר שאיננו אמת.פשוט הם לא הרימו את הסוגר של המיטה. שאלתי האם יש מקום לטביעת בית החולים על רשלנות

26/05/2007 | 14:07 | מאת:

דני שלום התשובה חיובית, אם נגרם נזק בלתי הפיך מהנפילה.עליך להתייעץ עם עו"ד