אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

18/05/2007 | 07:42 | מאת: לירון

שלום . אבקש לקבל את דעתך המקצועית . עברתי לאחרונה אוטם שהוכר כתאונת עבודה . האוטם השאיר לי צלקת מאוד קטנה בשריר הלב שלא מפריעה לטענת הרופא לתפקוד היום יומי שלי והפגיעה היא קטנה . האם לדעתך במקרה כזה ניתן לקבל אחוזי נכות בגלל שהפגיעה קטנה ? האם בכל מקרה של אוטם לא משנה מה גודל הצלקת בשריר הלב מקבלים אחוזי נכות ? לפי מה נקבעים אחוזי הנכות במקרה כמו שלי ? האם נקבעים גם אחוזי נכות עקב הכנסת תומכים בעורקים ? תודה

22/05/2007 | 11:11 | מאת:

לירון שלום השאלות שהפנת הן כולן בתחום הרפואי ולצורך קבלת תשובה עליך להתייעץ עם קרדיולוג אשר יבדוק אותך ויחחוה דעה לשאלותיך.