שאלה בדבר מינוי רופא מומחה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/04/2007 | 19:42 | מאת: לימור

עו'ד יונתן דיוויס שלום. אני סובלת ממספר בעיות גופניות לאחר חבלת ראש קשה ,קיבלתי אחוזי נכות על כמה בעיות. בעיה ששכחו כנראה להתייחס אליה היא הזעת יתר מוגברת בכל הגוף ,מדובר בהזעה בראש,בגב,בבטן ,בתי השחי,מפשעה ,נבדקתי ע'י רופא עור בכיר שקבע שמדובר בהזעת יתר כללית ומוגברת בכל הגוף וללא אפשרות לטפל בבעיה. שאלתי: כמה אחוזי נכות לדעתך אפשר לקבל על המחלה הנ'ל ? איזה רופא ומאיזה תחום יכול לכתוב לי חוות דעת? תודה מקרב לב. לימור.

21/04/2007 | 12:25 | מאת:

לימור שלום התחום המסדיר הבעיה הוא אנדוקרינולוגיה. זהו תחום העומד בפני עצמו ולא ניתן לחוות דעה בשאלתך ללא בדיקתך ע"י מומחה. אנא פני למומחה בתחום זה אם לא הופנית בעבר לטיפול בבעיה.