חוות דעת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/04/2007 | 12:42 | מאת: ללא שם

שלום היתה לי דרישה מסוימת מקופח מכבי. קופ ח אישרה באופן חלקי פניתי לעוד בינתיים קופח שינתה את חוקיה- ובקשתי אושרה לא הגענו למשפט היה דיון אחד ובו קופת חולים המליצה לחכות ל1.4 ואז לראות אם בקשתי נענית. אכן בקשתי נענתה.בהתאם לחוק החדש של הקופה שאלתי מה שכט עוד שכן סכמתי איתו לגבי מצב שונה, ובסופו של דבר העיניינים הסתדרו בשל שינוי בחוק. כלומר לא הוא השיג את שנדרש אלא השינוי בחוק אם כך אני אמורה להתפשר איתו על סכום מסויים על כמה לדעתך תודה

21/04/2007 | 12:18 | מאת:

אנונימית שלום אין תשובה חד משמעית לשאלתך. הדבר תלוי בהסכם המוקדם שנערך בינכם ובטיב היחסים בינכם. אם לא הוסכם דבר הדבר נתון למו"מ ובלבד שהסכום יהיה סביר בהתאם להיקף העבודה שנעשתה.