פוליו

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/04/2007 | 16:53 | מאת: פוליו

שלום ראיתי תשובתך לשואלת, הפנתה אותה לאתר הכנסת. לא ברור לי, אדם חולה פוליו לאן הוא פונה כדי לקבל את הפיצוי לו הוא זכאי? לביטוח לאומי?לגוף אחר? מגיפת הפוליו היתה לפני למעלה מ50 שנה. האם הוא צריך להוכיח שאכן נפגע במגיפה? איך.? פוליו לא פגע רק ברגליים . יש סוגים שונים של נפגעי פוליו. תודה.

21/04/2007 | 12:16 | מאת:

פוליו שלום אכן המוסד לביטוח לאומי מטפל בתביעות אלה והתביעה צריכה להיות מוגשת לביטוח הלאומי. עליך לפנות לאחד מסניפי הביטוח הלאומי לצוורך קבלת טפסי התביעה .