רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/04/2007 | 19:40 | מאת: שי

לעו"ד דיוויס יונתן שלום רב במשך כשנה וחצי פניתי לרופא המטפל בתלונות של עייפות וחולשה כללית משום מה הרופא לא התייחס ולא התרשם מהתלונות חזרתי מספר פעמים ובכל פעם ביזמתי דרשתי שיבצע בדיקות שאולי יכולות להסביר את התופעות. בדיקות : בלוטת המגן, סכרת כולסטרול מוגלובין הכל היה תקין המשכתי להתלונן עד שערב אחד הרגשתי שאני עומד להתעלף נסעתי למיון שם איבחנו הפרעת קצב קשה אושפזתי 10ימים במהלך האישפוז הושתל לי קוצב לב, אני רוצה לציין שמעולם הרופא לא שלח אותי לעשות א.ק.ג. יש לי תעוד ומסמכים וניירת רפואית על כל התקופה . בטוח לאומי קיבלתי 20% לצמיתות. שאלתי האם יש רשלנות ואפשר להגיש תביעה{אגב הרופא הועבר לעבוד במרפאה אחרת חודש אחרי ששוחרתי מבית החולים עקב רבוי תלונות של מטופלים אני לא הספקתי להתלונן

07/04/2007 | 18:39 | מאת:

שי שלום התשובה שלילית. על מנת להוכיח רשלנות רפואית עליך להוכיח שאי ביצוע הבדיקה גרם לך נזק. לפי תיאור המקרה הנזק שנגרם הוא מהמהלך הטבעי של המחלה ולא כתוצאה מאי ביצוע הבדיקה.

22/05/2007 | 00:17 | מאת: wissam tator

בשנת 2001 בחודש פבר2 גילו גידול באשך שמאל והחליטו לי ניתוח ואחרי ניתוח לא קבלתי טיפול כיומו תראבי ... ואחרי שנה בינואר 1 .2002 היה לי כאב בגאף ועסיתי צילומ ..סי.תי וגילו עוד פעמ גידול ב.בלטת הלימפא מה קורימ לדבר הזה אני מקוה שתעזור לי t