חומר רפואי לועדה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/04/2007 | 23:04 | מאת: לירון

אבקש לקבל את דעתך כעו"ד . עברתי לפני 20 שנה תאונת דרכים שנסגרה עם חברת הביטוח בפיצוי חד פעמי , מאז התאונה לא עברתי טיפולים ואין תעוד רפואי לתלונות במשך כל השנים , התיעוד היחידי שקיים בתיק הוא מכתב מבית החולים על הביקור שם בעקבות התאונה , כל נסיון לשחזר את החומר הרפואי מלפני 20 שנה לא הצליח . לפני כחודש עברתי תאונת דרכים שהוכרה כתאונת עבודה והאיבר שנפגע הוא אותו איבר שנפגע לפני 20 שנה . האם לדעתך עלי לדווח או למסור חומר רפואי על התאונה לפני 20 שנה לועדה הרפואית ו/או לחברת הביטוח . תודה

07/04/2007 | 18:37 | מאת:

לירון שלום התשובה חיובית. הצג את האישור של התאונה הקודמת והסבר שהיא לא השפיעה על התפקוד. אם תסתיר המידע ישא שכרך בהפסד.