חיידק ואבחנה שגויה של תוספתן

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/04/2007 | 10:03 | מאת: עפרה

אחיינית שלי בת 19.5 החלה מלפני כשבוע וחצי לסבול מכאבים באזור הבטן, תחילה אובחן דלקת בדרכי השתן וקיבלה טיפול אנטיביוטי. משלא פסקו הכאבים הופנתה למיון שם אובחן תוספתן, הוכנסה לניתוח תוספתן ושוחררה יום למחרת. לאחר השחרור עלה שוב חום גבוה הוחזרה למיון ואז התברר להם שכלל לא היה צורך בניתוח התוספתן. הסתבר שיש לה חיידק שגרם לה לדלקת בכליות, בריאות ובבלוטת הלימפה. המינוח הרפואי הוא : gram negative bactere . כרגע מחכים לתוצאות התרבית שנלקחו לפני כשלושה ימים. למרות הטיפול האנטיביוטי שהיא ממשיכה לקבל דרך הוריד עדיין החום עולה ויורד. אנחנו מאוד לא רגועים, הייתי רוצה לקבל מידע או הכוונה . תודה וחג שמח

07/04/2007 | 18:28 | מאת:

עפרה שלום מוצע כי תתייעצי עם רופאים פנימיים ומומחים במחלות זיהומיות אשר טיפלו או מטפלים על מנת לקבל אבחנה נכונה של המצב ולא לקבל תשובות באמצעות פורומים באינטרנט. התשובות עלולות להיות מבוססות על מידע מוטעה ולגרור תשובות מטעות אשר עם כל הרצון הטוב יגרמו לדאגה מיותרת.