תביעה לאחוזי נכות .

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

26/03/2007 | 09:33 | מאת: דניאלה

עו'ד דיוויס היקר שלום . אני עברתי תאונת דרכים קשה לפני 4 שנים,פגיעת מוח קשה,פגיעות אורטופדיות,פנימיות ונפשיות ,נקבעו לי ע'י מומחים מטעם בית המשפט 65% נכות משוקללת ומשפטי עדיין מתנהל ,אני סובלת ממספר בעיות נוספות שלא ידעתי שיש עליהם אחוזי נכות והן מופיעות בכל המסמכים הרפואיים ותלונותי מאז התאונה ,פניתי לרופאים בכירים ששלחו אותי לבדיקות ומצאו קשר ישיר לתאונה ,הפנתי בקשה לבית המשפט למינוי מומחה אולם חברת הביטוח סרבה הטענה שחלף הרבה זמן ואני מנסה ''לדוג'' עוד אחוזי נכות ,גם השופט בעיניני מצדד בטענת חב' הביטוח . שאלתי: מה דעתך על העיניין ואיך אפשר לשכנע את השופט שיקבל את טענותי? תודה מראש על תשובתך.

31/03/2007 | 16:40 | מאת:

דניאלה שלום הפרוצדורה להוכחת עניין שברפואה על פי חוק הפלת"ד הוא באמצעות מינוי מומחה רפואי להערכת הנזק שנגרם לך. הדרך ללהוכיח שנגרם נזק בתחומים בהם לא מונו מומחים הוא על ידי בקשה למינוי מומחה נוסף. עליך לצרף לבקשה מסמכים ותיעוד רפואי שיראו שהנזק שנגרם הוא בתחומים אחרים ולא חופפים. דרך נוספת היא להפנות שאלת הבהרה למומחים בדבר הצורך למנות מומחים רפואיים בתחומים אלה. בריאות.