פוליו - פיצויים.

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/03/2007 | 20:24 | מאת: רחל

אודה לכל מי שיודע , למי פונים בבקשה לקבל פיצויים? איך אני יכולה למצוא את התיק הרפואי שלי כדי להוכיח? טיפלו בי בבי"ח זיו [שמעתי שאין כבר בית חולים זיו?] וגם עברתי ניתוחים בבי"ח תל-השומר.

21/03/2007 | 22:48 | מאת: א

רחל, עד שעורך הדין דיוויס יענה --- בית חולים "זיו" הוא בית החולים הממשלתי בצפת., אם אליו את מתכוונת.. אני לא יודעת אם שומרים תיקים כל כך הרבה שנים, אבל כדאי לברר. בידקי גם את המסמכים בתיק הרפואי שלך בקופת החולים. למי פונים? - זה הכל טרי עדיין ואני מניחה שעוד יודיעו .. תנסי לשאול באירגון הנכים.

24/03/2007 | 15:39 | מאת:

רחל שלום השבוע פורסם שהכנסת חוקקה חוק בעניין. מוצע כי תםפני לאתר הכנסת ותבררי זכויותיך על פי החוק החדש.