עבודה על רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/06/2001 | 17:43 | מאת: רחלי

שלום רב, במסגרת תואר שני בסוציולוגיה של הבריאות, אני כותבת עבודת תזה על רשלנות רפואית. בעבודה זו אני מבקשת להשמיע את קולו של החולה שנפגע עקב טיפול רפואי, קול שאין לו במה בארץ בשום פורום אחר. אני פונה באמצעות פורום זה ומבקשת לשמוע את הסיפור האישי שלך (אנני צריכה ראיות משפטיות לתחושה הסובייקטיבית שלך כי נפגעת מרשלנות). אנא צור\צרי קשר באמצעות כתובתי זו, או בטל: 054-217300 , במידה ואת/ה מוכן/נה להתראיין על ידי. אנונימיות מובטחת. תודה, חלי

30/06/2001 | 05:01 | מאת: רגב גדעון

בשנת 90 טיפלו בי ברשלנות היה מישפט וזה נגמר בפשרה של1700000 שקל זה מה ששוה במדינת ישראל בן אדם100% נכה ועוד חתמתי שהם לא מכירים ברשלנות . בדקתי פיסקי דין אחרים ואכן זה פחות וא יותר מה שכולם מקבלים עים 100%נכות . אים זה היה בארצות הברית היתי מקבל כמה מיליוני דולרים אבל בישראל אין ערך לבני אדם אנה צרי איתי קשר טלפוני 097452518 רגב גדעון הוד השרון.

30/06/2001 | 13:23 | מאת: ריבי

יחס משפיל ולא מקצואי של רופה המשפחה

03/07/2001 | 13:27 | מאת: רחלי

ריבי שלום רב, ראשית , תודה על תגובתך. אין זה המקרה הראשון בו אנשים יוצאים מביקור רופא בתחושה שאת מציינת בתגובתך, וכנראה שלא המקרה האחרון. אודה לך אם תאפשרי לי לשמוע על הארוע הספציפי אותו את חווית אצל רופא המשפחה. לשם כ, האם תוכלי לתת לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלך או לחילופין מספר טלפון באמצעותו נוכל לשוחח. שוב תודה, חלי

04/07/2001 | 17:20 | מאת: רשלנות רפואית בישראל

"רשלנות רפואית בישראל": ארגון שהוקם לאחר מקרה של רשלנות רפואית בביה "ח שערי צדק בירושלים , אשר גרם למותה של יולדת . האתר מרכז מאמרים וכתבות בנושא רשלנות רפואית בישראל וקישורים לאתרים נוספים בנושא . עברית/אנגלית

06/07/2001 | 16:59 | מאת: רחלי

נשמע מאוד מעניין - מה כתובת האתר?

05/07/2001 | 23:02 | מאת: רגב גדעון

רחל שלום את ממש מצאת חן בעיני .את יפהפיה מדהימה. להית גדעון

06/07/2001 | 16:58 | מאת: רחלי

גדעון, תודה על היענותך, רחלי

07/07/2001 | 10:48 | מאת:

רחלי שלום, אשמח לסייע לך בעבודתך ולספק לך מידע בתחום שכידוע אני מתמחה בו. קודם לכן אני מציע לך להיכנס לאתר המשפט הרפואי בכתובת www.med-law.co.il

10/07/2001 | 23:22 | מאת: רחלי

עו"ד יונתן דיוויס שלום רב, ראשית, תודה על תשובתך - הדבר הראשון שעשיתי כשגיליתי על הפורום, היה להכנס לאתר על רשלנות (שציינת בתשובתך) וכן לאתר הבית שלך. כמובן שמצאתי בהם עניין רב. שנית, אני קוראת את מאמריך המתפרסמים בכתב העת רפואה ומשפט ונעזרת בהם בפרט ובכתב העת בכלל. ולסיום, יש שני אופנים שבהם אני מוצאת שתוכל לעזור לי, ואני אודה לך אם לא תראה זאת כחוצפה: א) אם תסכים להתראיין על ידי כדי שאוכל ללמוד על הנושא מהפן המשפטי ומנקודת ראותו של עו"ד המייצג את הנפגעים. ב) אם תוכל להתעניין בקרב לקוחותיך, האם יסכימו להתראיין על ידי זה יסייע לי להגיע למדגם ריאלי על מנת לכתוב את עבודת התזה עליה אני שוקדת. במידה וכן, הטלפון שלי: -217300- 054 או באמצעות פורום זה. ושוב, תודה רבה, רחלי