ביטוח מושלם + סיעודי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

15/03/2007 | 12:31 | מאת: משה

שלום. בשנת 2000 צירפתי את בתי לאחר שהשתחררה מצהל לביטוח בריאות מושלם של קופת חולים , הביטוח כלל ביטוח סיעודי . בזמן ההצטרפות דיווחתי כי הילדה עברה ניתוח בהצלחה בדרכי השתן כשהייתה בת 3 שנים ומאז ועד היום לא התלוננה ולא היו לה בעיות כלשהן בדרכי השתן . חברת הביטוח לא הודיעה לי בע"פ או בכתב שהם מחריגים את הבעיה שהייתה לה בגיל 3 שנים לגבי ביטוח סיעודי בלבד. להפתעתי שלחו מחברת הביטוח טפסים שאישרו את הצטרפותנו לביטוח נוסף פלטניום ושם פעם ראשונה צויינה ההחרגה . עד להודעה זו בכל המסמכים שהם שלחו לא הייתה החרגה בנושא דרכי השתן והכליות . מה לדעתך ניתן להעשות ? תודה

17/03/2007 | 17:00 | מאת:

משה שלום מוצע כי תנהל מומ עם חברת הביטח לגבי הסרת ההגבלה ואם חב' הביטוח תעמוד על סירובה לבטח ללא הגבלה ברר אפשרות להיות מבוטח בחברת ביטוח אחרת.

11/05/2008 | 19:15 | מאת: idAnakiva

ממש לא בטוח שלא מגיע לבתך את הכיסוי הסיעודי להיפך, כל עוד אתה הצהרת על המקרה הם צריכים להתמודד עם זה, אם אתה לא מסתדר אתה יכול לפנות למשרד עו"ד חיים קליר ושות' בתל אביב, ואני מבטיח לך שיתנו לך טיפול מהשורה הראשונה שם... עידן