רפואה תעסוקתית מזלזלת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

11/03/2007 | 18:49 | מאת: איציק חי

לד"ר שלום כ10 שנים אחרי צנתור ותהכנסת סטנט בעקבות V.F אני עובע כמנ"ע בביניין ,עבודה קשה,מלחיצה וארוכת שעות. ברם תלונתי החוזרות במשך שנים כ5 האחרונות על תעוקה וקושי "הצליחו בקושי רב לקבל הקלה מרופא התעסוקה . לאחרונה קבלתי מין מכתב מתפתל שאני יכול לרדת ל8 שעות ללא לחץ וללא מאמץ. פניתי לבל"ל והם דחו אותי מאחר והם לא רואים החמרה במצבי. האם יש רופאי תעסוקה לא תלויים בקופות חולים וכד' .כמו כן שהמוסד לבל"ל מצא דרך שממש מדהימה אני דוחה אתה רוצה תבע אותי בבית משפט ואז אתה בבעייה שוב משפט שוב עו"ד. אודה לכם על תשובתכם.

17/03/2007 | 16:44 | מאת:

איציק שלום לשאלתך, יש מומחים לרפואה תעסוקתית שיכולים לתת חוות דעת, אתה רשאי לערער על החלטת הועדה הרפואית בביטוח הלאומי וכתוב ערר. מוצע כי תתמוך הערר בחוות דעת רפואית