סודיות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

22/02/2007 | 03:32 | מאת: אבי

שלום רב! אים אני מסרתי מידע רפואי עלי למינהל חינוך וחברה בעיר שבא אני מתגורר,לצורך קבלת מילגת לימודים, האים הגוף הזה רשאי למסור את המידע הרפואי אודותי למוסדות אחרים ,למשל לאוניברסיטה שבה אני לומד? במידה ולא חתמתי על טופס ויתור סודיות!אני רוצה לציין שאני גם מקבל קצבת נכות ,האים יש לעירייה שנותנת את המ[ילגה לגלות זאת? אני מצטער על ההודעה הארוכה,ותןדה מראש!

24/02/2007 | 18:59 | מאת:

אבי שלום התשובה שלילית. אסור לגוף כלשהוא למסור מידע רפואי אודותיך ללא הסכמתך המפורשת בכתב.