לעו"ד דיוויס שלום רב!

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

17/02/2007 | 16:47 | מאת: מאיה

אני מקווה כי הגעתי לכתובת הנכונה. אני מעוניינת לדעת היכן וכיצד ניתן לפתוח בהליך משפטי או תלונה לועדת אתיקה על פסיכולוגית שעובדת גם מטעם קופ"ח על רשלנות וחוסר מקצועיות שהביאו אותי לכדי משבר רציני בחיי, שמאז שנת 2005 אני עדיין לא התאוששתי ממנו. אני מודעת לבעייתיות שבנושא, איך בכל זאת ניתן לעשות משהו שהוא יהיה אכן משמעותי. תודה

24/02/2007 | 18:52 | מאת:

מאיה שלום את יכולה להגיש תלונה למשרד הבריאות רח' בן טבאי 2, ירושלים מרד הבריאות אחראי על הפסיכולוגים מכוח חוק הפסיכולגים