שאלת יעוץ

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/02/2007 | 12:49 | מאת: גבי

שלום. עברתי תאונת דרכים בה פגעה בי משאית מאחור . מאז אני סובל מכאבי צוואר ותרדומת בשתי הידיים במיוחד בכפות הידים . עברתי טיפולים והכאבים חוזרים בצילום CT נמצאו מרווחים בין החוליות ומספר בלטי דיסק שהם הממצאים הפתולוגיים וגם תהליך ניווני ממושך . אינני יודע אם הממצאים הם חדשים או ישנים אבל בעיית הניוון ידועה לי ממזמן אבל לא היו לי כאבים כאלה ואני קושר אותם לתאונה . האם לדעתך עקב ממצאים הלו אני יכול לתבוע את חברת הביטוח לנכות עקב התאונה . תודה גבי

17/02/2007 | 13:13 | מאת:

גבי שלום התשובה חיובית. אתה זכאי לתבוע בגין כל הנזקים שנגרמו כתוצאה מתאונת הדרכים. התביעה היא בהתאם לחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים ותוגש נגד חברצ הביטוח אשר ביטחה את הרכב בו נהגת או נסעת. לגבי מימוש הזכויות מוצע כי תתייעץ עם עו"ד המתמחה בתאונות דרכים. לפרטים נוספים ראה באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il