כיצד להיפטר מתרופות ישנות?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/02/2007 | 20:30 | מאת: עמוס

לד"ר יונתן דיוויס שלום רב, ברשותי תרופות שונות שפג תוקפן. נראה לי שלא ראוי להשליך אותן לאשפה, מתוך דאגה לאיכות הסביבה. אני מחפש דרך להיפטר מהן. בקופת חולים מסרבים לקבלן ממני מכיוון שיש הוראה מפורשת לא לקבל תרופות בחזרה. ניסיתי להסביר שאינני מתכוון שמישהו ישתמש בהן, פשוט ביקשתי שרות של השמדת תרופות ישנות, אך הם מסרבים. נראה לי שזאת בעייה ציבורית ראויה למענה, האם יש לכם עצה? בתודה ובברכה, עמוס

17/02/2007 | 13:06 | מאת:

עמוס שלום התנהגותך ודאגתך לאיכות הסביבה ראויה לשבח!! מוצע כי תפנה למשרד הבריאות/משרד לאיכות הסביבה על מנת להעמיד אותם על התופעה ולבקש עצתם. אשמח לשמוע כיצד טיפלו בנושא.