פגיעה עקב טיפול

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/02/2007 | 12:37 | מאת: תומר

לפני כחצי שנה התחילו לי כאבים חזקים בגב התחתון כנראה בגלל פגיעה בעבודה לפני כחודשיים הלכתי לטיפול אצל אוסטאופת מומחה באופן פרטי בקלינקה שלו לאחר הטיפול האחרון הרגשתי שהוא פגע לי ע"י הטיפול בגב באבר בגוף(בררתי את הנושא ויש קשר ישיר בין אותו אבר לגב התחתון) השאלה מה אני יכול לעשות במקרה כזה מבחינה משפטית נ"ב האוסטאופת הציג את עצמו כד"ר למרות שהוא לא אלא DO מחכה לתשובתך תומר

10/02/2007 | 20:04 | מאת:

תומר שלום אוסטאופט אינו רופא אך יכול להחזיק בתואר ד"ר אשר ניתן לו בחו"ל (אינו מוכר בישראל עדיין) אשר לטיפול אם נגרם בהתרשלות ונגרם נזק כתוצאה מהטיפול עליך להתייעץ עם אורטופד לגבי הנזק שנותר ולברר עימו את היתכנות קבלת חוות דעת.