רשלנות רפואית של רופא שיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/02/2007 | 19:53 | מאת: קנלר

שלום טופלתי אצל רופא שיניים. כבר בתחילת הטיפול הוא אמר שיש לי נסיגת חניכיים ובהמשל טען שאין מה לעשות ויש לעקור חלק מהשיניים וליצור גשר של שיניים. הגשר היה עקום ופשוט עקר לי את השיניים שהחזיקו אותו. כאשר חזרתי אל ה"רופא" הוא אמר שמה שנותר לעשות הוא לעקור את השיניים הנותרות ולעשות תותבות. התותבות אינן טובות, מכאיבות ונופלות כאשר אני מחייכת או פותחת את הפה. האם נעשתה פה רשלנות? מה ניתן לעשות ? בתודה קנלר

10/02/2007 | 19:58 | מאת:

קנלר שלום עלמנת להשיב על שאלתךעליך להתייעץ עם רופא שיניים עם מומחיות בפה ולסת.