העם יש עילה לתביעהה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/02/2007 | 00:05 | מאת: נועם

לפני כ 4 וחצי שנים נולדה בתי בלידה רשלנית וטיפול לקוי שקיבלתה אשתיי בתי נולדה עם פגיעת ראשש חמורה!! נציין כי בית החולים לקח אחריות על מעשיו בחדר לידה אך הוא לא לקח אחריות על הנזק נאמר לנו ע"י כי למרות שהצוות התרשל במהלך הלידה הפגיעה שישנה לבתי כיום לא נגרמה באשמתם העם יש עילה לתביעהה ? והעם אפשר לקבל פיצויים ( גם במידה ולא הוכח ישירות כי הנזק שיש לבתי כיום הוא כתוצאה של הלידה הרשלניתת ...... נחזור ונדגיש כי בית החולים אמר כי הצוות התרשל בטיפול אך הפגיעה שישנה לבתי לא באחריותו או אשמתו) לתשובתך אודה מקרב לב הורים שבורים וכואבים

10/02/2007 | 19:55 | מאת:

נועם שלום המקרה ראוי לבירור רציני פנה אלי להתייעצות בטלפון או למייל שלי.