ניתוח פלסטי שנכשל

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

01/02/2007 | 15:36 | מאת: דנה

שלום מר דיוויס עברתי ניתוח פלסטי של שתל בסנטר. השתל היה גדול מידי ועיוות לי את הפנים ולכן ביקשתי להוציאו. לפני הניתוח הרופא לא הציג לי את סוגי השתלים שקיימים, רק ידע אותי שמידה small היא המתאימה לי. כמו כן לא הסביר שאחרי הניתוח יש קושי לאכול ולדבר במשך כשבועיים. עוד בחדר ההתאוששות הבחנתי שהשתל גדול מידי ונודע לי מהמנתח ששם שתל במידה מדיום אך מסוג אחר. השתל הוצא ללא תשלום לבקשתי לאחר 3 שבועות. המנתח הסכים להחזיר לי את מחיר השתל .אני ביקשתי גם החזר התשלום שעלה לי ניתוח ההשתלה אך הוא סירב. מה זכויותי? תודה מראש על תשובתך. דנה

10/02/2007 | 19:53 | מאת: עו"ד יונתן דייויס

דנה שלום בהנחה שהעובדות שתיארת משקפות את מה שהתרחש מוצע כי תתייעצי עם רופא מומחה בכירורגיה פלסטית אם נגרם לך נזק מהניתוח והאם ניתן לחזור על הניתוח בלא שיוותר נזק. בהתאם לתשובה זכותך לקבל החזר עבור הוצאות הניתוח ההשתלה וכן פיצוי עבור הניתוח החליפי לו תיזקקי. במידה שנגרם נזק את זכאית לפיצוי בהתאם למידת הנזק. בכל מקרה מוצע כי לא תוותרי על זכויותיך בחתימה על מסמך כלשהוא אלא לאחר התייעצות עם עו"ד