שאלה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

25/01/2007 | 13:43 | מאת: ציקו

בתי כיום בת שנתיים נולדה כפגה ושהתה במשך חודש בפגיה שלושה ימים לאחר השחרור הובהלה לביה"ח ונמצא אצלה חיידק סטפילוקוקוס שפגע לה באופן אנוש במפרק הירך, כיום היא כאמור בת שנתיים וכמובן שלא יכולה ללכת ועומדת לפני ניתוח הצלה שיאפשר לה אולי ללכת בהמשך בצליעה, בעתיד היא תצטרך לעבור ניתוח להשתלת מפרק ותסבול מקיצור ברגל זו לכל החיים. הזיהום נגרם עפ"י הרופאים מזיהום שקיבלה בפגייה או מזיהום מחיסון שקיבלה ביום שיחרורה מהפגייה. שאלתי האם עליי לקבל זאת כמובן מאליו או שיש לי "קייס" במקרה זה לתבוע את ביה"ח על הפגיעה הקשה שנגרמה לבתי וממנה היא ואנו סובלים. בתודה מראש...

27/01/2007 | 18:02 | מאת:

צ'יקו שלום על פני הדברים נראה שיש מקום לברר את מקור הזיהום והאם אהייתה התרשלות באבחנה ובטיפול האנטיביוטי נגד החיידק האלים. מוצע כי תתייעצו מומחה למחלות זיהומיות וכן עם עורך דין שהוא מומחה לתביעות רשלנות רפואית כדי לברר אם יש עילת תביעה. אם תרצו תוכלו לפנות אלי ואדריך אתכם.