שאלה לעו'ד יונתן דיוויס

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

25/01/2007 | 11:04 | מאת: יהודית

עו'ד יונתן דיוויס שלום רב. ברצוני לשאול כיצד אוכל לדעת איזו הצעת פשרה הציע השופט בין עורכי הדין של חברת הביטוח ושלי . בדיון השתקיים לפני כשבוע בבית המשפט המחוזי קבע השופט סכום לפשרה ועורך הדין שלי אומר שלא ניתן לראות את ההחלטה בשום מסמך רשום . השופט זורק הצעה לאויר ועורך הדין מחשב בדרכו הוא את הצעת הפשרה ומעביר לי האם ייתכן ? האם עורך הדין לא צריך לרשום את ההצעה בצורה מסודרת ועל מה היא נסמכת ? האם אין פרוטוקול של הדיון בבית המשפט וכיצד אני יכולה לקבלו ? בתודה יהודית

27/01/2007 | 18:08 | מאת:

יהודית שלום אכן זו דרך מקובלת שהשופט מציע הצעת פשרה שלא נרשמת בפרוטוקול הדיון. לעיתים ההצעה נעשית ע"י סכום כולל ולפעמים קריטריונים על פיהם מחשבים ב"כ הצדדים את הצעת הפשרה. בכל מקרה תפקידו של עורך הדין שלך לפרט את הצעת הפשרה ולהסביר לך את ההצעבה באופן כזה שאת תוכלי לקבל החלטה אם לקבל ההצעה בשים לב לסיכויים ולסיכונים בתביעה וכן מועד קבלת הפיצוי לעומת ניהול המשפט. מעבר לאלה כמובן שיש לכל אדם שיקולים נוספים.

30/01/2008 | 16:56 | מאת: חוה

שלום רב , מה שלומך . ? בפעמים הקודמות שלך עזרתה לי מאד ומודה אני לך ,קיבלתי עו"ד מהסיוע ולאחר השיחה שלנו פתחנו תיק בבית הדין לעבודה בחיפה,אתמול התקשר עו"ד של קופת החולים והזמין אותי עם בתי לועדת חריגים בשבוע הבא אתה חושב שאני אמורה ללכת או לחכות לדיון שמתקיים בתאריך ה19.02.08 בבית המשפט ועדת החריגים מתקיימת בתאריך 5.02.08. אשמח לשמוע מה אתה ממליץ לי עד עכשיו ברוך השם כל מה שאמרתה לי אני עושה וכן עורכת הדין מהסיוע בתודה מראש חוה