תיק רפאוי לאחר פטירה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

28/08/2000 | 19:02 | מאת: דון

ראיתי שפספסת את תשובתי אז הנני פותח חדשה שאלתי היא אם די בהצגתי עצמי כבנו של הנפטר או שיש צורך בתעודה כךשהי או משהו אחר ע"מ לקבל התיק הרפואי מדובר בבי"ח בלינסון וכאמור אבי עבר ניתוח לפני כ-15 שנה ונפטר לפני כ-10 שנים תודה דון

28/08/2000 | 22:13 | מאת:

דון שלום, על מנת לקבל את התיק הרפואי של נפטר יש להציג למוסד הרפואי צו ירושה או צו קיום צואה על פיו יש למי שמחזיק בצו זכות לפעול כיורש. דרך נוספת היא לפנות לבית המשפט ולקבל צו המורה למוסד הרפואי להמציא את הרשומההרפואית. בהצלחה.

30/08/2000 | 02:35 | מאת: דון