הבנת הפוליסה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

16/01/2007 | 18:32 | מאת: לרי

שלום יש לי ביטוח שעשיתי לפני שנה שהיא נקראת פוליסה לביטוח תאונות אישיות ושם כתוב כי הפוליסה מכסה פיצוי נזק גופני כתוצאה מתאונה ומצויין בה כי היא מכסה את כל ההוצאות הנוספות והבלתי צפויות שנגרמו מהפגיעה . לצערי עברתי תאונה ונשארתי עם נכות של 10% . לטענת חברת הביטוח הפוליסה לא מכסה נכות רק שברים , אישפוזים , קטיעות , כוויות . האם לדעתך הנכות היא לא נזק גופני ? תודה

16/01/2007 | 21:58 | מאת:

לרי שלום פוליסת תאונות אישיות אמורה לכסות נזק גוף כאשר יש נכות מתאונה אלא שהכותרת של הפוליסה אינה מלמדת בהכרח על הזכויות המגיעות לך על פי הפוליסה. ישנם סוגים ונוסחים רבים של פולית מסוג תאונות אישיות. לפיכך רצוי להתייעץ עם עו"ד/סוכן ביטוח ולהציג את הפוליסה או לפחות להפנות לסעיפים הרלבנטיים.