רשלנות בהרצליה מדיקל סנטר

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

13/01/2007 | 18:40 | מאת: מילי

שלום סבא שלי (בן 73)עבר ניתן קולוסטומי בהרצליה. הוא איש השומר על כושר ועבד עד יום הניתוח. הניתוח בוצע והרופא הודיע לנו כי מאוד הצליח.לא עברו מספר שעות עד שמצבו התחיל להידרדר והוא הוכנס לטיפול נמרץ. לבסוף לא הצליחו להבין רופאים בהרצליה להבין מה הגורם למצבו והעבירו אותו להלל יפה שם הוא נפטר לאחר מספר שעות. מנהל טיפול נמרץ אמר כי אינו ממליץ על נתיחה כי ברור לכל כי הייתה טעות במינון ההרדמה. אני רוצה להבין מה עליי לעשות כדי שמדיקל סנטר הרצליה ישאו באחראיות למעשיהם.

14/01/2007 | 16:22 | מאת: דוד פייל - עורך דין

על מנת להתחיל בהליך מול בית המחולים את צריך להצטייד במלוא החומר הרפואי הכולל את כל ההליכים הרפואיים שעבר סבך. אח"כ בעזרת עורך דין יש להערך למאבק בליווי שלך חוות דעת רפואית בתחום הרלוונטי ורק אז תהא מוכן ל"קרב". עליך להביא בחשבון המדבור במאבק ארוך ולעיתים יקר ויש לבחון היטב בתחילת הדרך את סיכויי התביעה וכן מהוא הסכום המשוער שתוכל לקבל במידה ותזכה בתביעה.