תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/01/2007 | 12:05 | מאת: נטע

עו"ד דיוויס ונתן שלום! נפגעתי לפני למעלה משנה בתאונת דרכים , במשך השנה הזו קיבלתי אבחנות שונות לגבי הפציעה שלי (ממס' רופאים שונים) ורק עכשיו הגיעו לאבחנה הנכונה , כתוצאה מכך עליי לעבור עכשיו שני ניתוחים והנזק שאם היו מגלים אותו בהתחלה לא היה כל כך חמור . האם יש מקום להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית פרט לתביעה שהוגשה לחברת הביטוח. תודה על תשובתך , נטע

13/01/2007 | 15:11 | מאת:

נטע שלום בהתאם לחוק הפלת"ד חל עקרון של ייחוד העילה לפיו עליך להגיש את התביעה כך שתכלול את כל הנזקים שנגרמו לך כתוצאה מהתאונה מכאן שהתשובה לשאלתך היא שלילית. אינך יכולה לתבוע בעילה של רשלנות רפואית אלא לכלול במסגרת תביע ה לפי חוק הפלת"ד את כל הנזקים כולל אלה המאוחרים שציינת בשאלה.