עיבוי שפתיים שלא בוצע

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/01/2007 | 11:39 | מאת: מיה

ניגשתי למכון ושילמתי לו כמה אלפי שקלים בעבור עיבוי שפתיים. לאחר כ3 טיפולים החליטה הרופאה להפסיק את הטיפולים שלא יגרם נזק עלי לציין ששפתייי נשארו בדיוק כפי שהיו קודם. ושהובטח לי לפחות 6 טיפולים ונאמר לי מפורשות שעד הטיפול הרביעי לא ניתן לראות תוצאות. האם ניתן לתבוע בתביעות קטנות ? ואם כן האם תמונה לפני תספיק לראיות בתודה מראש

13/01/2007 | 15:06 | מאת:

מיה שלום התשובה חיובית. אם כי בתביעה קטנה את מוגבלת בסכום התביעה ובהוכחת הנזק (כל טענה שברפואה חייבת להיות נתמכת בחוות דעת מומחה או תעודה רפואית) אם כוונתך לקבל החזר כספי ולא לתבוע בגין נזק שנגרם לך הפורום של תביעות קטנות מתאים. מומלץ כי תצרפי גם את הסכם ההתקשרות עם המכון.