רשלנות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

29/12/2006 | 14:00 | מאת: בת77

עברתי תאונה בקרטינג(מכוניות מרוץ) יום אחרי חשתי כאבים עזים בצלעות ובגב,הייתי במיוןהתלוננתי בפני הרופא שיש לי כאבים עזים במיוחד הצלעות וקצת בחילות,הרופא בדק קלות את הכיפוף בגב ואמר שהכל בסדר זה יעבור אין לך כלום,אמרתי לו שאני מחר צריכה לצאת לטיול לחו"ל ואם זה בסדר,יצאתי לחו"ל כל הטיול סבלתי נאלתי להשאר בחדר בזמן שכולם יצאו לטייל.חזרתי לארץ הגעתי לרופא משפחה ומשם נשלחתי לצילום חירום. בצילום ניראה שבר בצלע9 שבר היושב די קרוב לריאה ויש צורך במנוחה על מנת שלא יגרם נזק(שטףאו ניקוב בריאה)אני בבית חודש ימים.השאלה שלי האם יש מקום לטבוע את הרופא על רשלנות,?אם המימצא היה מתגלה בפעם הראשונה יכולתי לקבל את הכסף של הכרטיס טיסה

30/12/2006 | 19:25 | מאת:

בת77 שלום התשובה שלילית. הרופא לא גרם לנזק ולא התרשל. בנסיעתך לחו"ל נטלת סיכון מחושב ואינך יכולה לקבל פיצוי על כך שאת נטלת ההחלטה לטוס במצבך.