משקפיים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/12/2006 | 00:24 | מאת: אריאל

שלום יש לי בת ,היא בת 17 עוד מעט ,יש לה צילנדרים מאוד גבוהים ימין 4.5- שמאל 5- לקחתי את ביתי לפרופסור הוא אמר שצריך להרכיב עדשות מגע, היא מרכיבה עדשות אבל זה לא עוזר..... אני לא יודע איך לעזור לה. יש לי כמה שאלות : * האם הצילינדר יכול לעלות או לרדת ואם כן אז למה, ואיך ניתן למנוע זאת? *האם ניתן לעשות ניתוח לייזר בגיל 18 והאם בכלל מותר עם צילנדרים כל כך גבוהים? *איזה תרופות יכולות לעזור? תודה מראש

20/12/2006 | 09:35 | מאת: חיפאית

תשאלי גם בפורום בריאות העין - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1590,m-Doctors,a-Forums.html

23/12/2006 | 12:52 | מאת:

אריאל שלום השאלה היא בנושא רפואי מובהק. אנא פנה לפורום שהומץ לך ע"י החיפאית.