בעיה בריאותית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/12/2006 | 00:11 | מאת: סיגל

שלום רב ! אני בת 16.5,לפני כשנתיים נפלתי בבית ספר מאופניים ושברתי את הרגל ,היה לי גבס ואחרי שהורידו לי את הגבס נמצב שלי החמיר. ואני סובלת עד היום מכאבים נוראים, אני יצאתי לטיול ונפלתי גם שם ,שם גם שברתי את הרגל ורגלי הושמה בגבס. אני מבקשת שתייעצו לי לאן אני צריכה לפנות. תודה מראש , סיגל

23/12/2006 | 12:47 | מאת:

סיגל שלום כמו כל תלמידי ישראל את מבוטחת בביטוח תאונות אישיות. קבלי את הטפסים ממזכירות בית הספר והגישי הודעה לחב' הביטוח. אם הנזק משמעותי בקשי להתייעץ עם עו"ד.

14/01/2007 | 02:55 | מאת: פזית

לעו"ד יונתן דייויס הנכבד שלום רב , לפני כ- 16 שנה בתי נולדה לדעתי בלידה לקויה ורשלנית עם פגיעת ראש שעד כה עברה כ - 8 ניתוחי ראש , שלמעשה ניתן לומר במשפט אחד שהיא קשורה בטבורה לבית החולים במשך כול השנים הללו עקב בעיות אלו.!!! במשך כול השנים האלו בתי הגיעה לחדר מיון אין ספור של פעמים בתלונות של כאבי ראש ,בחילות, הקאות מרובות, ושינויים במצב ההכרה ! מגבלותיה וקשייה העיקריים : זיכרון לטווח קצר פגום ביותר - היא מתקשה לזכור 2 פעולות פשוטות שמטילים עליה כמשימה חוסר התמצאות במרחב היא איננה מסוגלת לזכור לדוגמא עם נסענו מהבית עד הקניון היא איננה תדע איך לחזור ממקום זה הביתה היא איננה ניגשת למבחנים שנערכים בבית ספרה עקב חוסר יכולת לזכור את הנלמד היא מתעייפת בקלות , מאבדת ריכוז בשניות ( לומדת כ - 2-3 ביום בלבד) שאלתי אלייך היא כזו ואשמח מאוד עם תחווה את דעתך המקצועית לעניין זה !!: נאמר לי שבמידה ומגישה אני תביעה ברשלנות רפואית נגד הגורם שהתרשל בטיפול בבתי לא להגיש בקשה שבתי תוכר כנכה במוסד לביטוח לאומי מכוון שעם וכאשר יוכח שבית החולים התרשל .....נאמר לי שקיצבה זוו תקוצץ מהסכום שיתקבל בהליך משפטי .... אך לא מובן לי כיצד אדם עם מגבלות וקשיים רפואיים המקבל קיצבת נכות יקוזז לו מהסכום שאמור לקבל עם וכאשר הוכח רשלנות הרי שבמידה וניתנת קיצבת נכות זה מראה שיש קשיים ומגבלות ! עם אני לא מגישה בקשהה לנכות הרי שיכולים ובטוחה אני שישאלו כיצד לא דאגת לבתך כול השנים הללו ולא דאגת להגיש בקשה שבתך תורך כנכה ועם אני כן מגישהה ומתקבלת בקשתי אז זה יפגעע בהה !!??? אשמח לדעת את תשובתך ! מתנצלת מעומק הלב על אורך המכתב! בברכה פזית

15/01/2007 | 02:48 | מאת: מיטל

לעו"ד יונתן דייויס שלום רב, שאלתי אלייך בקצרה היא - העם זה זמן סביר שחוות דעת של נוירולוג ילדים לוקחת שנה ? ושאלתי השניה היא מהם טווח המחירים של חוות דעת של נוירולוג ילדים חוות דעת לצורך הגשתה לבית משפט !! אשמח עם תענה לשאלתי מיטל