צריכה עזרה.........

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

20/12/2006 | 00:00 | מאת: נטלי

שלום רב ! אימא שלי עבדה במפעל ,וקרתה לה תאונת עבודה, בגלל שהיא לא ידעה עברית בצורה מספקת היא לא ידעה לאן לפנות, היא היתה בבית חולים ,הייתה לה קומה. הנכות הראשונה שלה הייתה 33 אחוז ואז נתנו לה ישר חמישים אחוז . אני מבקשת לדעת לאן אני צריכה לפנות ומה הזכויות של אימא. עברו יותר מעשר שנים,נתנו לה שמונים ואד אחוז ואז ישר הורידו לשישים,ואצל אימא המצצב מחמיר. אנ מבקשת שתעזרו לי,כי אני לא יודעת לאן לפנות אני סה"כ בת 17. תודה מראש

23/12/2006 | 12:43 | מאת:

נטלי שלום המועדים חשובים מאוד לצורך הגשת תביעת נזיקין. אם חלפו יותאר מ 7 שנים מאז התאונה התביעה התיישנה ואמך לא תוכל להגיש תביעה. המקום היחיד בו היא זכאית להכרה ותגמולים הוא המוסד לביטוח לאומי שם על אימך להגיש תביעה לצורך הכרה כנכה מעבודה. את מציינת אחוזי נכות בשאלתך יתכן ואימך הוכרה כבר כנכה מעבודה במוסד לביטוח לאומי.