כתב ויתור

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

14/12/2006 | 14:57 | מאת: רונית

שלום, לאחר טיפול כושל של חברה ידועה להסרת שיער בלייזר בה נגרמו לי כוויות עמוקות שלא בטוח שלא ישאירו לי צלקת החברה החליטה להחזיר לי את הכסף ששילמתי תמורת הטיפול , אבל במקביל החתימה אותי על כתב ויתור תביעה בעתיד כך שלא אוכל לתבוע אותה . שאלתי היא האם לאחר שחתמתי על כתב ויתור זה אוכל עדיין לתבוע אותם על הצלקות שנשארו או יישארו לי בעתיד? תודה רונית

23/12/2006 | 12:08 | מאת:

רונית שלום התשובה חיובית. בעקרון, לא ניתן להתנות ויתור על תביעה בנזקי גוף בלא פיצוי, היות וויתור כזה נוגד את תקנת הציבור ועל ההסכם בלתי חוקי. יחד עם זאת הכל תלוי בנוסח המסמך עליו חתמת.